Prisen er inkluderet:
- Velkomstdrink
- 3-retters eller Buffet A, B, C eller D
- Øl, vand og vin ad libitum under middagen
- Kaffe/the og småkager
- Natmad
Minimum 30 kuverter.
Ved afholdelse af fest på kroen så tilbyder vi også buffeter til en fast pris.
-
Buffet A Kr. 538 pr. couvert
• Kold fiskeanretning med rejer og dilddressing
• Oksefilet
• Stegt kalkunbryst med rodfrugter
• Mørbrad à la crème
• Salatbord med dressing
• Flødekartofler
• Brieost med druer og kiks
• Frugtsalat • Brød og smør -
Buffet B Kr. 548 pr. couvert,-
• Tarteletter med høns i asparges
• Glaseret skinke
• Svinekam
• Frikadeller
• Oksefilet
• Salatbord med dressing
• Smørstegte kartofler
• Flødekartofler
• Cheesecake
• Brød og smør -
Buffet C Kr. 558 pr. couvert,-
• Ananas med hønsesalat
• Rødvinsmarineret svinekam
• Oksefilet med rodfrugter
• Mørbrad med løg og champignon
• Salatbord med dressing
• Flødekartofler
• Græske kartofler
• Chokoladekage med cremefraiche
• Brød og smør -
Buffet D Kr. 568 pr. couvert,-
• Røget laks med flødestuvet spinat
•Saltbagte kartofler
• Rødvinsmarineret svinekam
• Marineret kylling med urter
• Oksefilet
• Salatbord med dressing
• Pastasalat
• Broccolisalat
• Frugttærte med cremefraiche
• Brød og smør
3-retters menu
Sæt jeres eget præg på aftenen ved at vælge forret, hovedret og dessert – og afslut med den natmad, der passer bedst til jer.
Kr. 538,- pr. couvert
Forretter
- Ferskrøget laks med flødestuvet spinat
- Skal med høns i asparges
- Kold fiskeanretning med rejer Ananasringe med hønsesalat og flutes Rejecocktail med flutes
- Tunmousse med salat og flutes Stjerneskud
- Skal med kogt og stegt fiskefilet med rejesauce
- Tarteletter med høns i asparges
- Røget bækørred med røræg Hønsesalat med flutes
- Hvidvinsdampet laks med hollandaisesauce
Hovedretter
- Oksefilet med gemyse
- Helstegt svinekam med rødkål
- Helstegt kalvefilet med champignon
- Hamburgerryg med gemyse
- Helstegt kalvefilet med waldorfsalat
- Sprængt svinekam med aspargessauce
- Gammeldags oksesteg med perleløg
- Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat
- Glaseret bayonneskinke med grøntsager
Desserter
- Æblecrumble med vaniljeis
- Islagkage
- Romfromage med kirsebærsauce Citronfromage
- Melon med frisk frugtsalat og is Chokoladekage med is og frugt
Natmad
- Klar suppe med boller og flutes
- Aspargessuppe med kødboller og flutes
- Karrysuppe med ris og hønsekød
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Pizza
- Snitter med pålæg