Prisen er inkluderet:
- Velkomstdrink
 - 3-retters eller Buffet A, B, C eller D
 - Øl, vand og vin ad libitum under middagen
 - Kaffe/the og småkager
 - Natmad
 
Minimum 30 kuverter.
Ved afholdelse af fest på kroen så tilbyder vi også buffeter til en fast pris.
- 				
				Buffet A Kr. 538 pr. couvert
• Kold fiskeanretning med rejer og dilddressing
• Oksefilet
• Stegt kalkunbryst med rodfrugter
• Mørbrad à la crème
• Salatbord med dressing
• Flødekartofler
• Brieost med druer og kiks
• Frugtsalat • Brød og smør - 				
				Buffet B Kr. 548 pr. couvert,-
• Tarteletter med høns i asparges
• Glaseret skinke
• Svinekam
• Frikadeller
• Oksefilet
• Salatbord med dressing
• Smørstegte kartofler
• Flødekartofler
• Cheesecake
• Brød og smør - 				
				Buffet C Kr. 558 pr. couvert,-
• Ananas med hønsesalat
• Rødvinsmarineret svinekam
• Oksefilet med rodfrugter
• Mørbrad med løg og champignon
• Salatbord med dressing
• Flødekartofler
• Græske kartofler
• Chokoladekage med cremefraiche
• Brød og smør - 				
				Buffet D Kr. 568 pr. couvert,-
• Røget laks med flødestuvet spinat
•Saltbagte kartofler
• Rødvinsmarineret svinekam
• Marineret kylling med urter
• Oksefilet
• Salatbord med dressing
• Pastasalat
• Broccolisalat
• Frugttærte med cremefraiche
• Brød og smør
 
3-retters menu
Sæt jeres eget præg på aftenen ved at vælge forret, hovedret og dessert – og afslut med den natmad, der passer bedst til jer.
Kr. 538,- pr. couvert
Forretter
- Ferskrøget laks med flødestuvet spinat
 - Skal med høns i asparges
 - Kold fiskeanretning med rejer Ananasringe med hønsesalat og flutes Rejecocktail med flutes
 - Tunmousse med salat og flutes Stjerneskud
 - Skal med kogt og stegt fiskefilet med rejesauce
 - Tarteletter med høns i asparges
 - Røget bækørred med røræg Hønsesalat med flutes
 - Hvidvinsdampet laks med hollandaisesauce
 
Hovedretter
- Oksefilet med gemyse
 - Helstegt svinekam med rødkål
 - Helstegt kalvefilet med champignon
 - Hamburgerryg med gemyse
 - Helstegt kalvefilet med waldorfsalat
 - Sprængt svinekam med aspargessauce
 - Gammeldags oksesteg med perleløg
 - Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat
 - Glaseret bayonneskinke med grøntsager
 
Desserter
- Æblecrumble med vaniljeis
 - Islagkage
 - Romfromage med kirsebærsauce Citronfromage
 - Melon med frisk frugtsalat og is Chokoladekage med is og frugt
 
Natmad
- Klar suppe med boller og flutes
 - Aspargessuppe med kødboller og flutes
 - Karrysuppe med ris og hønsekød
 - Frikadeller med kartoffelsalat
 - Pizza
 - Snitter med pålæg